AKSARAY / MERKEZ - Akin Ortaokulu

Akin Ortaokulu

AKİN KÖYÜ AKIN KÜME EVLERİ AKIN ORTAOKULU BLOK NO 120/3 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Akin Ortaokulu Müdürlüğü olarak bizler çağdaş eğitim ve bilgi çağının gerektirdiği tüm değerlere bağlı, bilgi ve teknolojileri kullanan,Türk eğitim sisteminde ve diğer hizmet sektörlerinde de örnek olabilmek için bunları bir yaşam biçimi haline getirmiş, öğrenen ve sürekli kendini geliştiren çağdaş bir kurum olmaktır.
Misyon
Akin Ortaokulu Müdürlüğü olarak, milli eğitim temel kanununun amaçları ile Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, bağlı olduğumuz tüm kurum, okul ve eğitim çalışanlarının beklentilerini karşılamak ve çağın gereksinimlerine uygun bir hizmet sunmak; kurum, okul ve eğitim çalışanlarımızın olanak ve yeterliliklerini arttırarak, etkililik ve verimliliklerini yükseltmek ve böylece Türk milli eğitim sistemine katkıda bulunmaktır.
Başarılar
2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YILDIZLAR MASA TENİSİ TURNUVASINDA KIZLAR İL ÜÇÜNCÜSÜ.KÜÇÜK ERKEKLER İL İKİNCİSİ.KÜÇÜK KIZLAR İL ÜÇÜNCÜSÜ.MERKEZİ SINAVLAR SONUCUNDA YAPILAN YERLEŞTİRMEDE ANADOLU LİSELERİNE VE DİĞER LİSELERE ÖĞRENCİLERİMİZ YERLEŞMİŞTİR.4006 TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.
08:30-14:50 (kış saati) 08:55-15:35 (yaz saati)
KALORİFER
Ulaşım
İl merkezine 9,5 KM mesafede olması sebebiyle, personel kendi araçlarıyla gidiş-geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri
Aksaray´ın Toki Bölgesinin arkasına düşen ilk köydür.Köy halkı tarım ve hayvanclıkla meşguldür.Köyün büyük çoğunluğu yurt dışında ikamet eden gurbetçidir.
9,5 KM