AKSARAY / MERKEZ - Akin Ortaokulu

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. yılı kutlu olsun; Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU'nun başlatmış olduğu #aksarayokuyor projesine bizde destek veriyor her Perşembe 09.20 de tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idari personelimizle kitap okuyoruz.

Ekm

Bugün okulumuzda öğrencilere yönelik gerçekleştirilen trafik eğitimi için Aksaray İl Jandarma Komutanlığımıza ve eğitimde görevli komutanımıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Bu güzel organizasyon için başta Aksaray Belediye Başkanımız Dr. Evren DİNÇER olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

"İnsan kütüphaneye gidemiyorsa, kütüphane insanın ayağına gelir" ilkesiyle hizmete sunulan Aksaray İl Halk Kütüphanesine bağlı gezici araç okulumuza gelerek öğrencilerimizin kaydını yaparak kitaplarını takdim etti.

Ekm

2022-2023 eğitim öğretim yılı ilk ders zilinin çalmasıyla, öğrenci ve öğretmenlerimiz ders başı yaptı.

Nis

Okulumuzda Proje Krucusu rolünde Fen Bilimleri Öğretmeni Erkan BAYSALOĞLU, Proje Üyesi İngilizce Öğretmeni Serdar GÖÇ, Proje Üyesi Okul Müdürü Yaşar SARIKAYA ile eTwinning "Dönüştür, Kullan, Hayata Bağlan" projemiz tüm hızıyla devam etmektedir.